Првог викенда лета, 24. и 25. јуна, двориште бивше фабрике Клуз постаје епицентар градске забаве. Ова спектакуларна манифестација, организована у сарадњи са Градском Општином Звездара, пружа прилику свим посетиоцима да уживају у богатом програму и искусе непоновљиву атмосферу и све то бесплатно.

Оба дана викенда посетиоци ће имати прилику да се препусте чарима Летњег Вашара од 14 до 23 часа. За најмлађе посетиоце припремљене су разне креативне радионице које ће их одушевити. Осим тога, две представе, „Авантуре лутка Цврцала“ и „Штрумпфови и љубавни напитак“, осигуравају незаборавну дозу смеха и среће за целу породицу.

Популарни Ди -џејеви ће бити задужени за музички програм на Летњем Вашару, доносећи ритам и енергију која ће све присутне држати на ногама. Уз њих, улични свирачи ће својим виртуозним наступима обогатити атмосферу и створити посебан доживљај музике на отвореном.

Преко сто излагача ће представити своје радове на Летњем Вашару, пружајући посетиоцима прилику да се упусте у куповину неодољивих слаткиша, аксесоара, играчака, гардеробе, хране и крафт пива. Без обзира на укус и интересовање, свако ће пронаћи нешто што ће га освојити.

Улаз је слободан и Летњи Вашар у Клузу је догађај отворен за све! Позовите своје пријатеље, породицу и комшије и проведите незабораван викенд уживајући у чарима овог јединственог догађаја.

Не пропустите прилику да будете део најузбудљивијег догађаја овог лета!