Поводом Међународног дана детета данас су председник и заменик председника Градске општине Звездара Владан Јеремић и Драгана Ђурић, као и представник Града Београда Немања Адашевић, у насељу Денкова башта посетили породицу Марјановић која има четворо деце и за најмлађу Љубицу, која има непуне две године, уручили ауто седиште, поклон Општине Звездара.

 

Владан Јеремић је рекао да је породица Марјановић са четворо деце позитиван пример за подстицање наталитета и да му је драго што Општина на овај начин може да јој помогне и овим ауто седиштем повећа ниво безбедности њених чланова у саобраћају.

„Општина је пре неколико дана, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја, организовала презентацију начина коришћења ауто седишта за децу и њихову поделу. С обзиром да нисте били у могућности да присуствујете овом догађају донели смо ауто седиште за децу за најмлађу Љубицу”-рекао је Владан Јеремић и позвао чланове породице Марјановић да се за питања у вези са животом на Звездари обраћају Општини.

 

Породица Марјановић је једна од породица које су расељене са простора Београда на води и које су смештене у Денковој башти, а које су пре извесног времена обишли заменик председника Драгана Ђурић и представник Града Београда Немања Адашевић када су их информисали о могућностима које пружа живот на Звездари и јавним позивима и конкурсима које ГО Звездара објављује за грађане.