Манифестација „Дан здравих навика“ која се одржава на тргу испред ГО Звездара, у организацији Удружење за превенцију гојазности „СВИ НА ВАГУ“, у сарадњи са Градском општином Звездара, окупила је велики број посетилаца.

Присутне је у име Општине поздравила заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић истакавши своје велико задовољство што су здраве навике и здрав живот  повод окупљања и истакла дугогодишњу успешнусарадњу коју Општина Звездара има са Милком Раичевић, из Удружења „Сви на вагу“.

„Нама ово није први пут да се окупљамо у организацији овог Удружења. Ово је леп повод да се скрене пажња на здрав живот сада када сви живимо брзим темпом живота. Битно је  скренути пажњу на здраве навике, а Милка нам у томе свесрдно помаже и нама је задовољство да можемо да подржимо такве акције што ћемо и у будућности чинити“, закључила је Драгана Ђурић.

Милка Раичевић из Удружења „Сви на вагу“ захвалила се Општини Звездара на сарадњи и Дубравки Малохоџић из Удружењу „Жена плус“ која је организовала културно – уметнички програм у коме су наступили .ученици ОМШ „Владимир Ђорђевић“, Институт за покрет и игру, солиста опере Народног позоришта, Михајло Шљивић са својим ђацима и плесна група Kangoo  club из Панчева „Добра енергија покреће све нас заједно, са нашим спонзорима, који су данас омогућили да заинтересовани грађани могу да измере гликемију, да одреде витаминско – минерални статус организма и да одраде квантну медицину, јер здравље је на првом месту“, рекла је Милка Раичевић.

Од 2017. године када је почела ова манифестација, на специјалним вагама је измерено  7 хиљада људи. Данас је управо Весна Аћимовић била 7000-ти посетилац, њени резултати су показали добро здравље, а она је на поклон добила природне безглутенске производе фирме „Александрија” и дијетске суплементима предузећа „ЕСИ”.