Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали присуствовао је данас новом састанку са управницима стамбених заједница са Звездаре који је одржан у ГО Звездара. Састанку су присуствовали и председник ГО Звездара Владан Јеремић, председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор, технички директор ЈП „Градско стамбено“ Милан Николић, представници руководства ГО Звездара са сарадницима, координатор општинског Комуналног савета Михаило Досковић, као и представници јавно – комуналних предузећа Града Београда.

 

Министар финансија Синиша Мали је изразио своју спремност да пружи помоћ у решавању сложених проблема стамбених заједница и  нагласио је да се ови проблеми не могу одмах решити, али да би се постепено успело у томе веома је битна комуникација и редовно одржавање оваквих састанака.

„Као што смо обећали на претходном састанку, данас су са нама и представници ЈП „Градско стамбено” и других градских предузећа који ће одговарати на ваша питања, што је најбољи и најбржи начин да дођете до одговора”-рекао је министар Мали представницима звездарских стамбених заједница.

 

У име ГО Звездара присутне је поздравио Владан Јеремић који је истакао да је у периоду од прошлог састанка доста тога решено и додао да је намера да се и на основу нових предлога и сугестија дође до најбољих решења.

„Намера је да и данас будемо ефикасни и да сваког наредног дана бар за мало унапредимо квалитет услова живота вас као становника наше општине“-рекао је Владан Јеремић и позвао представнике стамбених заједница да се у вези са свим проблемима које имају обраћају Општини, јер он и чланови руководства Општине Звездара свакодневно примају грађане, а то је прилика да се о проблемима разговара и најбрже дође до њиховог решења.

 

Милан Николић је, у даљем току састанка одговарао на питања која су му постављали управници стамбених заједница, а која су се тицала комуналне проблематике у зградама, а извршни директор за послове рециклаже ЈКП „Градска чистоћа” и координатор општинског Комуналног савета Михаило Досковић присутнима је представио пројекат „Еко кесе за чистији град” којим се сакупљањем комуналног отпада штити животна средина и током кога ЈКП „Градска чистоћа” обезбеђује попуст за учеснике.