Последњег викенда овог пролећа, Велики миријевски парк биће домаћин Миријевског Маркета, који се одржава 15. и 16. јуна од 16 до 22h. Овај догађај окупља излагаче који ће представити своје јединствене производе, од ручно рађеног накита и природне козметике, до уникатне гардеробе, играчака, домаћих колача и освежавајућег крафт пива. Посетиоци ће имати прилику да подрже локалне занатлије и креативце, док уживају у опуштеној атмосфери пролећног дана.

 

За најмлађе становнике Миријева, припремљен је богат и разноврстан програм.  У суботу малишани ће моћи да се прикључе креативној радионици „Уметност у малим рукама“ од 17 h, а креативној радионици „Мозаик за децу“ од 18 h. Такође од 18h најмлађи ће моћи да се забаве уз фаце паинтинг, а након тога сви малишани, али и одрасли, моћи ће да погледају актуелну и узбудљиву представу „Среда Адамс“.

 

Недеља је резервисана за још узбудљивије активности за децу. Програм почиње у 17 h са креативном радионицом „Летње освежење“. У 18 h осим креативне радионице Мозаик за децу, почињу и спортске игре „Хајде да се играмо“, које ће подстаћи децу на физичку активност кроз разне забавне игре. Програм се наставља са музичком радионицом „Летњи плес“, која почиње у 18:30h, а након ње, у 19:00 h, деца ће моћи да погледају узбудљиву представу „Потрага за благом“.

 

Улаз на манифестацију је бесплатан, па поведите своје пријатеље, породицу и најмилије на ово дводневно славље пролећа и креативности. Миријевски Маркет је савршена прилика за дружење, забаву и уживање у богатој понуди.