Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је данас, са сарадницима, присуствовао почетку радова на изградњи гасоводне мреже на Звездари. Радови су почели на територији Месне заједнице „Северни булевар”, на углу улица Волгине и Вељка Дугошевића, а након њиховог завршетка становници Звездаре добиће 134 километра гасоводне мреже.

 

Владан Јеремић је рекао да му је задовољство што на Дан општине Звездара присуствује почетку радова на реализацији капиталног пројекта-изградњи 134 километара гасоводне мреже која ће обухватити територије звездрских месних заједница „Северни булевар”, „Мали Мокри Луг”, „Велики Мокри Луг”, „Зелено брдо” и „Старо Миријево”.

„Наредних годину и по дана, када буде завршен овај пројекат, становници Звездаре ће имати значајно боље услове за живот, јер неће више бити грејања на угаљ и дрва, па ће и сам ваздух ће бити квалитетнији, а животна средина здравија. Због тога делим задовољство и срећу због почетка реализације једне од највећих инвестиција на територији наше општине и честитам становницима Звездаре Дан општине”-рекао је Јеремић.