У амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара“, у оквиру манифестације „Летњи позоришни дани на Олимпу“, изведена је представа „Дошло доба да се школа проба“ Вршачке Афирмације Уметника „Арс“.

 

Малишани су са великом пажњом гледали и уживали у овој причи  о поласку у школу и о другарству. Ово је представа у којој је све некако лепо или бар треба да буде, чак и кад је школа тешка, а родитељи и учитељи понекад строги.

Представа је рађена по тексту и у режији Мирјане Максимовић, а у њој играју Мирјана Максимовић (глумица и вокал) и Зоран Дмитров (гитариста и глумац).

 

На манифестацији „Летњи позоришни дани на Олимпу“ у среду 23 августа од 18.30 сати биће изведена представа „Краљ Златко“ у извођењу УГ“Шарени сунцокрети.

 

Манифестација „Летњи позоришни дани на Олимпу”, која се реализује под покровитељством ГО Звездара, а у организацији Градске општине Звездара и Спортског центра „Олимп-Звездара“  траје до недеље 27. августа 2023. године. Свих седам представа биће изведено у амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара“, улица Вјекослава Ковача 11, са почетком у 18.30 сати. У случају лоших временских услова представе ће бити изведене у истом термину у сали Месне заједнице „Липов лад“, Булевар краља Александра 298.

 

За све представе улаз је бесплатан!

 

Позивамо вас да доведете децу и омогућите им да стекну нова лепа искуства!