У оквиру манифестације „Летњи позоришни дани на Олимпу“, изведена је представа „Играјмо се Петра Пана“ у извођењу „Пан Театра“.

 

Представа је рађена по тексту и  у режији Оливере Викторовић-Ђурашковић, а у њој играју: Петар Кокиновић, Енес Хамидовић, Тијана Јанковић и Софија Јеремић.

 

Малишани су са великом пажњом гледали и уживали у овој урбаној бајци о одрастању једног савременог Петра Пана, обућару Панти који има пуне руке посла, тако да за игру са својим сином Дарком нема баш много времена. У представи се описује следеће: да би натерао сина да му помогне у раду, отац пристаје да на кратко у његовој игри буде Капетан Кука, а комшија Чарапић гусар Чарапа.

 

Манифестација „Летњи позоришни дани на Олимпу“, која се реализује под покровитењтвом ГО Звездара, а у организацији Градске општине Звездара  и Спортског центра „Олимп-Звездара“ траје до недеље 27.августа 2023. године. Свих седам представа биће изведено у амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара“, у улици Вјекослава Ковача 11, са почетком у 18.30 сати.У случају лоших временских услова представе ће бити изведене у истом термину у сали Месне заједнице „Липов лад“, Булевар краља Александра 298.

 

За све представе улаз је бесплатан.

 

Манифестација „Летњи позоришни дани на Олимпу“ завршава се у недељу, 27 августа, када ће бити изведена представа „Три прасета“ у извођењу УГ„Велики мали принц“.