У оквиру манифестације „Летњи позоришни дани на Олимпу“, изведена је представа „Мачка у чизмама и зли чаробњак“ у извођењу Удружења „Цеца и деца“.

 

Представа је рађена по тексту и  у режији Светлане Сретеновић, а у њој играју: Светлана Сретеновић у улози Мачке у чизмама, Драгана Ботнер у улози Краља, Принцезе и злог Чаробњака и Александар Мравоић у алтернацији  са Дејаном Петошевићем у улози Млинара Џека и сељака.

 

Малишани су са великом пажњом гледали и уживали у представи која прати причу о млинару Џеку који из савет своје верне мачке, коју је као наследство добио од оца, успева да надмудри краља, привуче принцезину пажњу и на крају изађе као победник у сукобу са злим чаробњаком. Представа има поуку за најмлађе да у животу буду храбри и амбициозни, а то је много лакше када су прави пријатељи уз нас.

 

Манифестација „Летњи позоришни дани на Олимпу“, која се реализује под покровитењтвом ГО Звездара, а у организацији Градске општине Звездара  и Спортског центра „Олимп-Звездара“ траје до недеље 27.августа 2023. године. Свих седам представа биће изведено у амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара“, у улици Вјекослава Ковача 11, са почетком у 18.30 сати.У случају лоших временских услова представе ће бити изведене у истом термину у сали Месне заједнице „Липов Лад“, Булевар краља Александра 298.

 

За све представе улаз је бесплатан.

 

На манифестацији „Летњи позоришни дани на Олимпу“ у суботу, 26 августа, биће изведена представа „Играјмо се Петра Пана “ у извођењу  „Пан театра“.