Заменик председника Градске општине Звездара Драгана Ђурић посетила је Дечији центар „Звездани гај” у коме је у оквиру обележавања светске кампање 16 дана активизма против насиља над женама” одржано предавање Иване Кузмановић, најпопуларнијег домаћег аутора популарне психологије, међународног ментора и коуча, на тему „Емоционални односи” коме су присуствовали запослену у Предшколској установи „Звездара”.

 

Драгана Ђурић је поздравила присутне и рекла да Градска општина Звездара, као и претходних година, укључивањем у ову кампању, која се обележава у многим државама света, жели да скрене пажњу на положај жена у друштву, као и на важност питања родне равноправности.

„У вези са овим питањима и светском кампањом Градска општина Звездара организује низ догађаја који се реализују у звездарским основним и средњим школама. Програми су дивни, а тако је данас, јер је код вас Ивана Кузмановић, што ми причињава посебну радост и част”-рекла је Драгана Ђурић и пожелела присутнима да уживају у ономе што чују од Иване Кузмановић.

 

Ивана Кузмановић је током овог занимљивог предавања говорила о емоционалним односима, о томе колико је за односе које успостављамо са другим људима важно да стално учимо и тако радимо на свом даљем развоју, а присутни су имали прилику да добију одговоре на питања која су у вези са партнерским или другим емоционалним односима.