На платоу испред Градске општине Звездара одржан је традиционални Васкршњи хуманитарни и креативни базар који је посетио велики број посетилаца, а који је обишла и заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић са представницима општинског руководства.

Драгана Ђурић је захвалила учесницима на базару који су својим изложеним рукотворина желели да омогуће да се прикупе материјална средства за породице са децом слабијег имовинског стања, као и посетиоцима који су својим прилозима омогућили да ова хуманитарна акција буде успешна.

„Градска општина Звездара више година организује овај базар хуманитарног карактера, али организује и друге акције хуманитарног типа и тако ће бити и убудуће”-рекла је Драгана Ђурић.

На базару је уметничке, украсне предмете посвећене предстојећем празнику Ускрсу изложио Волонтерски сервис Звездара са сарадницима (Удружење родитеља МНРО Звездаре, Звездарски еколошки центар (ЗЕЦ), ХХУ „Хлеб живота“, Аурора мине и др.).

Грађани свих генерација имали су прилику да учествују на креативним радионицама на којима су бојена и украшавана празнична јаја (жива и на стиропору), прављене празничне декорације и поклони, бојени цртежи и друго. Све што су направили посетиоци су могли да понесу са собом као поклон учесника манифестације и организатора.

Базар је организован у складу са актуелним епидемилошким мерама.