Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и представници компаније Телеком Србија, извршна директорка за корпоративне послове Гордана Трхуљ и координатор технике за регију Београд Борис Сарић обишли су парк у непосредној близини Шесте гимназије у коме је постављено прво  WiFi дрво за бесплатан интернет на Звездари.

 

Владан Јеремић је захвалио компанији Телеком Србија на досадашњој дугогодишњој успешној сарадњи и истакао да ће ово WiFi дрво посебно бити значајно за ученике околних школа, али и за све Звездарце који се нађу у овом парку.

„Драго ми је што је прво WiFi дрво за бесплатни интернет на Звездари постављено овде, јер у овом парку борави велики број корисника који сада имају прилику да користе бесплатни интернет захваљујући овом савременом уређају. Надам се да ће добра сарадња Градске општине Звездара и компаније Телеком Србија допринети да овакве уређаје добију и други делови наше општине”-рекао је Јеремић.

 

Гордана Трхуљ је захвалила Општини Звездара на сарадњи и истакла да је ово 30.  WiFi дрво које је компанија Телеком инсталирала на територији Београда, док их је на територији Србије укупно инсталирано 78.

„Постављањем овог WiFi дрвета корисници могу користити бесплатан интернет велике брзине у кругу око дрвета у полупречнику од 60 до 80 метара, а максималан број корисника који истовремено могу користити бесплатан интернет је 230, што се надамо да задовољава потребе корисника у овом парку”-рекла је Гордана Трхуљ.