Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић угостио је уредника Спортске редакције РТС-а Зорана Марковића поводом успешне сарадње, као и доприноса промоцији и развоју спорта и посебно афирмацију спортских садржаја у којима учествују деца и млади.

Превасходно, пријем је уприличен поводом праћења хуманитарног дечјег турнира у малом фудбалу на коме су се прикупљала средства за лечење дечака Сергеја Милићевића, а извештаји РТС-а са заједничких акција Општине Звездара и Дечије фудбалске асоцијације препознати су као велика помоћ у промоцији дечјег спорта и афирмацији хуманитарних акција.

Владан Јеремић је рекао: „Када успете да на прави начин спојите спортски дух и хуманитарни карактер онда сте сигурни да сте направили сјајну ствар. Ми желимо да у наредним годинама да наставимо са организовањем што већег броја активности у којима ће, сем спортског, бити присутан и хуманитарни карактер, а сигуран сам да ће РТС и његова Спортска редакција умети да препозна те праве вредности, као што је био случај и у претходном периоду. Хуманитарни турнир на коме је учествовало више од 120 дечака и девојчица један је од многих пројеката Општине Звездара која значајна средства усмерава ка развоју дечјег спорта, а Мини-Макси лига је допринела развоју спорта за децу на општини”.

У Општини Звездара на којој је пре две деценије започела Мини-Макси лига, у присусву председника Дечје фудбалске асоцијације Владана Шкорића на пригодан начин је овом приликом обележен и тај јубилеј важан за дечји фудбал.

Владан Шкорић је рекао да је сарадња са Општином Звездара, на којој је пре 20 година покренут пројекат Мини-Макси лиге и на којој је основана Дечја фудбалска асоцијација, веома добра, а Радио телевизија Србије сво то време прати њихове активности и пружа им подршку.