У просторијама Волонтерског сервиса Звездаре, Булевар краља Александра 395, у четвртак, 28.априла, са почетком у 12 часова биће одржана нова креативна радионица посвећена поезији, њеној непролазној лепоти,  инспиративности и лековитости коју нам даје током целог живота.

 

Настављајући радионице под називом „Књига као лек“, Волонтерски сервис Звездаре и професорка и песникиња  Милена Исаиловић, волонтерка Сервиса,  позивају све љубитеље и ауторе поезије да учествују на радионици на тај начин што ће по сопственом избору говорити своју или поезију омиљених домаћих и страних песника.

 

На радионице Милене Исаиловић добродошли су сви који воле да читају као и они који имају недоумицу како и зашто треба читати. Радионица „Књига као лек“ промовише библиотерапију и лековиитост књига, коју не смемо да заборавимо, посебно у условима живота и ограничењима које намеће ковид епидемија.

 

Радионица ће бити одржана у складу са актуелним епидемиолошким мерама и увек важном поруком,  да негујемо културу читања и памћења, дружења и размене идеја и добре енергије. За све учеснике радионице, Сервис је припремио пригодне поклоне.