У просторијама Волонтерског сервиса Звездара (Булевар краља Александра 395) у уторак 28. јуна од  9 до 10,30 часова одржаће се прва од планиране три  креативне радионице на којој ће заинтересовани суграђани/ке уз помоћ волонтерки Зорице и Саре моћи да савладају технику декупажа.

 

Радионица је намењена суграђанима свих генерација, а предност имају сениорке/и са Звездаре. Уз мало маште и знања, учесници/це ће на радионици украшавати  подметаче, магнете, букмаркере  и друге предмете од дрвета. Друга радионица је планирана за 5. а трећа за 12. јули, у истом преподневном термину због високих летњих температура.

 

Позивамо заинтересоване суграђане да се  пријаве до понедељка 27. јуна  у 10 часова на број телефона Сервиса 286 44 26. Број полазника је ограничен и, због индивидуалне подршке, радионица се реализује у групи до 6 полазника.

 

Материјал је обезбедила Градска општина Зездара, а радионица која је за полазнике бесплатна, добра је прилика да научимо нешто ново, упознамо нове људе и дружимо се што је посебно важно у време пандемије и условима живота који за последицу имају појачан осећај усамљености, страха и депресије.