У Дому здравља „Звездара” у Миријеву почеле су са радом ОРЛ амбуланта и Саветовалиште за дијабетес које су опремљене донацијом Компанија „Телеком Србија” и Института „Михајло Пупин”. Тим поводом Дом здравља Звездара у Миријеву данас су посетили генерални директор Компаније „Телеком Србија” Владимир Лучић, директор Института „Михајло Пупин” др Никола Томашевић, председник ГО Звездара Владан Јеремић, представници Града Београда и ГО Звездара.

 

В.д. директор Дома здравља „Звездара” др Александра Митровић захвалила је на донацији Компанији „Телеком Србија” и Институту „Михајло Пупин” истакавши да је уз њихову помоћ, односно донацијом Телекома  опремљена ОРЛ амбуланта, а средствима Института Саветовалиште за дијабетес што је посебно важно, јер у Миријеву живи око 60.000 становника.

 

Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је, у име Општине, захвалио овим компанијама на помоћи да звездарски Дом здравља у Миријеву прошири постојеће капацитете.

„Градска општина Звездара је до сада у више наврата помагала рад нашег Дома здравља, па је тако прошле године средствима из буџета Општине Звездара набављен ултразвучни колор доплер  а сада је донета одлука да се средствима из буџета набави ЦТГ апарат и сонда за ултразвучни апарат. Опремањем ОРЛ амбуланте и Саветовалишта за дијабетес, „Телеком” и Институт „Михајло Пупин” показали су да нам је свима важно унапређење здравствене заштите становништва”-рекао је Јеремић.