Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и члан Већа Градске општине Звездара Мирослав Мариновић посетили су Амбуланту Дома здравља Звездара на Северном булевару, у Панчиној улици. Догађају су  присуствовали в.д. директораДома здравља „Звездара” др Александра Ружичић са сарадницима и представници Фондације „Моцарт” која је Дому здравља „Звездара” донирала намештај за амбуланте на Северном булевару, у Великом Мокром Лугу, Старом Миријеву и Далматинској улици.

 

Владан Јеремић је захвалио Фондацији „Моцарт” на вишегодишњој успешној сарадњи са Градском општином Звездара и рекао да је ова сарадња још једном дала добре резултате, па су заполенима Дома здравља Звездара захваљујући овој донацији, којом су новим намештајем опремљене чекаонице и амбуланте, олакшани услови за рад.

„Фондација „Моцарт” је до сада својим донацијама већ омогућавала квалитетнији рад здравствених установа на Звездари, па су сада поред КБЦ „Звездара” и Болнице за педијатрију „Др Олга Поповић Дедијер”, овом донацијом омогућени квалитетнији услови лечења и за пацијенте који се лече у Дому здравља „Звездара”-рекао је Јеремић и истакао да је Општина Звездара ове године одвојила средства у буџету за реновирање четири амбуланте Дома здравља „Звездара” на својој територији чиме је квалитет лечења у примарној здравственој заштити становника Звездаре подигнут на виши ниво.

 

Др Александра Ружичић, спец. педијатрије и в. д. директора ДЗ „Звездара“ захвалила је Фондацији „Моцарт” на донацији.

„Велико хвала на великодушној донацији Фондацији „Моцарт” којом је допринела побољшању квалитета услова за рад запослених у нашој установи, као и квалитету пружања здравствених услуга свим грађанима Звездаре. Част нам је што смо препознати као установа са којом желе да сарађују друштвено одговорне компаније и организације као што је Фондација „Моцарт”. Заједно можемо много и надамо се да је ово почетак једне лепе сарадње – истакла је др Александра Ружичић.