Бесплатно интерактивно предавање „Љубав без илузија“, Иване Кузмановић,  биће одржано у среду 14. фебруара 2024. године у 19 часова на дан св. Трифуна (св. Валентина, Дан заљубљених), у Скупштинској сали на 1. спрату Општине у улици Булевар краља Александра 77.

Предавање на тему „Љубав без илузија“, које ће одржати Ивана Кузмановић, међународни ментор, коуч, едукатор и писац биће посвећена љубави. Љубав је место изван уобичајене навике да све делимо на пријатно и непријатно, позитивно или супротно томе. Љубав је место уједињења свега што се крајностима зове. Љубав је увек тамо где нема страха да се њена моћ и снага искусе.

Неоспорна је заводљивост илузије и ужитак који она може да пружи, али, ако је цена за ову пријатност изазвана привидом, никада не спознати шта Љубав заиста јесте, онда је она превисока.

 

Као и у претходном циклусу дружења, позивамо вас да припремите питања, понесете своје недоумице, отворите своје срце и ум и узмете учешће у најважнијим корацима – корацима ка самима себи.

 

С љубављу вас позивамо. Улаз je слободан.