Волонтерски сервис Звездаре у суботу, 17.децембра од 12,00 до 18,00 часована у ТЦ Авив Парк Звездара, организује традиционални Новогодишњи хуманитарни базар. На Базару ће бити изложени новогодишњи украси, употребни предмети од текстила- сетови, надстољнаци, подметачи и сл., уникатне честитке и антиковид маске, уметничке минијатуре настале на радионицама  Школе сликања за сениоре, накит и различити предмети којима можемо да обрадујемо блиске особе у предстојећим празничним даривањима- подметачи, рамови за слике, дрвене кутије, букмаркери, магнети. Реч је о радовима који су настали на креативним радионицама Сервиса  али и сарадника и социјалних партнера са којима Волонтерски сервис током целе године реализује различите програме подршке за суграђане свих генерација- удружења: Друштво за помоћ ментално недовољно развијеним особама и ХО Хлеб живота.

Истовремено, у истом термину, волонтерке Сервиса ће водити креативне радионице намењене најмлађима на којима ће заједно правити новогодишње честитке, украсе и поклоне. Све што направе на радионицама, аутори ће своје радове понети кући. Није потребно посебно пријављивање за учешће на радионицама.

Материјал за радионице обезбедила је Градска општина Звездара а део материјала су донирали дипломирани правници, генерација 1977.године Правног факултета Београдског универзитета.

Празници су прилика да поклањамо и будемо хумани. Због тога ће сав прихода са Базара  бити издвојен у хуманитарне сврхе, помоћ породицама дечка Виктора и Сергеја које се годинама боре за њихово  безбрижно детињство, колико им болести то дозвољавају. Позивамо суграђане да посете Базар, и истовремено обрадују себе и блиске особе уникатним поклонима али и учествују у још једној хуманитарној акцији Градске општине Звездара.