Волонтерски сервис Звездаре у петак, 17. децембра од 10 до 14 часова на пијаци Ђерам, организује традиционални Новогодишњи хуманитарни базар.

На Базару ће бити изложени новогодишњи украси, уникатне честитке и антиковид маске, уметничке минијатуре настале на радионицама  Школе сликања за сениоре, накит и различити предмети којима можемо да обрадујемо блиске особе у предстојећим празничним даривањима- празнични венци, наруквице, рамови за слике, дрвене кутије, букмаркери, магнети…. Реч је о радовима који су настали на креативним радионицама Сервиса  али и сарадника и социјалних партнера са којима Волонтерски сервис током целе године реализује различите програме подршке за суграђане свих генерација- удружења: Друштво за помоћ ментално недовољно развијеним особама, „Две моје златне руке“,…

Празници су прилика да поклањамо и будемо хумани. Због тога ће део прихода са Базара  бити издвојен у хуманитарне сврхе.

Позивамо суграђане да посете Базар, и истовремено обрадују себе и блиске особе уникатним поклонима, али и да учествују у још једној хуманитарној акцији Градске општине Звездара.