У духу даривања у време новогодишњих празника, председник Градске општине Звездара Владан Јеремић посетио је Полицијску станицу Звездара и Управу за ванредне ситуације и уручио Новогодишње пакетиће Општине за децу запослених ове две институције. Овом догађају присуствовали су и заменик председника Драгана Ђурић и члан општинског Већа Милош Стојилковић.

 

Овом приликом Јеремић је истакао добру сарадњу коју Градска општина Звездара остварује са Полицијском станицом Звездара и Управом за ванредне ситуације и додао да је ово наш начин да се захвалимо и полицајцима и ватрогасцима на њиховој пожртвованости и преданом раду током целе године.

 

„Захваљујем се службеницима обе институције на одговорном послу који обављају у интересу грађана и надам се да ћемо и убудуће имати добру сарадњу”, рекао је Јеремић.

 

Начелнику ПС Звездара Драгомиру Тописировићу уручено је 175, а  наченику Управе за ванредне ситуације Милану Васовићу 20 Новогодишњих пакетића. Уз захвалност коју су изразили челни људи обе институције, изражена је и жеља за наставком добре сарадње која већ годинама постоји са локалним властима.