Заменик председника Градске општине Звездара Драгана Ђурић је уручила новогодишње пакетиће за кориснике Предрагу Жежељу, руководиоцу Дневног боравка Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Града Београда у Петраркиној улици.

Драгана Ђурић је рекла да је Градска општина Звездара, средствима из буџета, набавила новогодишње пакетиће за децу која иду у вртиће, као и за ону која не иду у вртиће, али и за другу децу са Звездаре.

„Данас смо дошли до Дневног боравка у Петраркиној улици са жељом да корисницима ваших услуга дарујемо новогодишње пакетиће, и да им, као и другој деци са Звездаре, пожелимо све најбоље у Новој 2022. години. Надамо се да ће им наредна година бити лепша од ове која је на измаку и да ће их целе године пратити добро расположење и да ће моћи да уживају у лепим тренуцима са својим пријатељима и члановима својих породица”-рекла је Драгана Ђурић.

Предраг Жежељ се, у име корисника Дневног боравка, захвалио Општини Звездара са којом више година постоји успешна сарадња и изразио наду да ће у наредној години пандемија изазвана вирусом Ковид19 попустити и да ће то омогућити чешће сусрете са корисницима Дневног боравка.