Заменик председника Градске општине Звездара Драгана Ђурић и Ивона Фуштић из Кабинета председника ГО Звездара данас су уручиле новогодишње пакетиће корисницима услуга Удружења МНРО Звездара и Свратишта за децу улице у Крфској улици-поклон Општине Звездара и Компаније „Александрија”.

 

Драгана Ђурић је поводом данашње акције, која је реализована у сарадњи са Компанијом „Александрија”, рекла да је заједничка жеља била да се корисници услуга Удружења МНРО Звездара и Свратишта за децу улице обрадују новогодишњим пакетићима и на тај начин им се пожели све најбоље у Новој 2023. години.

„Данас смо посетили Удружење МНРО Звездара и Свратиште за децу улице са жељом да корисницима услуга покажемо да Општина Звездара и друштвено одговорна компанија мисле на њих и да ће досадашња успешна сарадња са њима бити настављена и убудуће. Поклони које смо им однели су их обрадовали, па су нам у Удружењу МНРО Звездара, са жељом да нам покажу колико им ова посета значи, даровали симболичне поклоне који су настали на радионицама које реализују. Позитивне реакције корисника и заједничке фотографије са овог догађаја ће нас дуго подсећати на лепе тренутке”-рекла је Драгана Ђурић.