Стефан, Лука и Никола Шавија су на Ускрс 2020. својим рођењем улепшали живот маме Зорице и тате Милана. Овај млади брачни пар је очекујући бебу на један од највећих хришћанских празника, добио три пута веће животно благо од онога коме се надао. Прву подршку али и конкретнију помоћ  добили су личним залагањем тадашњег члана Већа а садашњег председника ГО Звездара Владана Јеремића.

Новогодишњи празници били су повод и данашње посете породици Шавија коју су пригодним поклонима обрадовали челни људи Општине Звездара, председник и заменик председника ГО Звездара Владан Јеремић и Драгана Ђурић и члан општинског Већа Гордана Мишев.

„Мени је изузетно задовољство што смо данас посетили породицу Шавија која је леп пример будућим родитељима. Препознали смо потребу коју је ова породица имала и помогли смо колико смо могли и ово је наша подршка афирмацији поспешивања наталитета и неговања правих вредности.Отуда и прави осећај задовољства због потребе за изградњом нових вртића, игралишта и школа на територији наше општине.Са том политиком ћемо наставити јер управо на тај начин стварамо услове за наредне генерације које ће живети и радити на Звездари“, рекао је Јеремић.