Градска општина Звездара је данас обележила своју славу Сретење Господње обредом резања славског колача у Клубу „Култ”, у присуству председника ГО Звездара Владана Јеремића, председника Скупштине ГО Звездара Александра Ерора, заменика председника ГО Звездара Драгане Ђурић, представника руководства Општине, запослених и гостију.

Обред резања славског колача и освећења жита обавили су свештеници Храма Светог Николе.

Председник ГО Звездара Владан Јеремић је честитао славу присутнима и свим грађанима Звездаре и рекао да општина Звездара обележава своју славу на празник који са једне стране сведочи о дугој историји српске државности, а са друге је окренут ка будућности и изградњи још модернијег друштва.

„На Сретење, дан на који се сусрећу зима и лето и који је у нашој историји значајан јер је то и Дан државности Републике Србије, Градска општина Звездара обележава своју Славу са жељом да сви њени грађани имају пуно успеха и да време које долази свима донесе још већи напредак и просперитет”- рекао је Владан Јеремић.

Слава општине Звездара обележена је уз придржавање свих мера прописаних за сузбијање пандемије изазване вирусом ковид19.