Помоћник градоначелника Александар Марковић, директор ЈКП „Београдски водовод и канализација“ Страхиња Даниловић са сарадницима, директор ЈКП „Путеви Београда“ Драган Ђорђевић, директор ЈКП „Београд пут“ Иван Тејић, председник ГО Звездара Владан Јеремић, чланови Већа ГО Звездара Милош Стојилковић и Александар Ђуричић и представници Општине Вождовац, Дирекције за грађевинско земљиште Града Београда и насеља Војводе Влаховића обишли су данас насеље и уверили се у горуће проблеме овог насеља које припада делом Звездари и Вождовцу.

У обиласку насеља разговарало се о начину и приоритетима решавања проблема са којим се суочавају становници насеља. Највећи проблем је недостајућа инфраструктура и у том смислу изградња улица и легалне водоводне и канализационе мреже. Представници надлежних су се на лицу места упознали са недостацима и договорено је да се у наредном периоду интезивније крене у решавање недостајуће инфраструктуре.

Према речима председника ГО Звездара Владана Јеремића, након стварања инфраструктурних и урбанистичких услова следи изградња вртића и основне школе као круне свих инвестиционих пројеката. Он је истакао да је Општина Звездара издвојила новац из буџета и изградила прво дечје игралиште у насељу, асфалтирала тротоаре а у сарадњи са градским предузећима постављена је недостајућа јавна расвета, уклоњени дотрајали контејнери и постављена рециклажна острва, док су у сарадњи са станарима организоване  акције чишћења дивљих депонија.