Настављајући праксу започету прошле године Општина Звездара је организовала нови веома посећен састанак са управницима звездарских стамбених заједница који је одржан у Месној заједници „Зелено брдо”. Састанку су присуствовали представници Градске општине Звездара, секретаријата, градских јавних и јавно-комуналних предузећа.

 

Управници стамбених заједница са овог дела Звездаре имали су прилику да изнесу своје проблеме, сугестије и да поставе питања Владану Јеремићу председнику Градске општине Звездара, Џаферу Џафербеговићу – извршном директору ЈП „Путеви Београда“, Бранимиру Севићу – извршном директору за Водовод из ЈКП „Београдски водовод и канализација“, Михаилу Досковићу – извршном директору ЈКП „Градска чистоћа“, Ненаду Стајићу – извршном директору у ЈП „Градско стамбено“, Јелени Шкиљенић из ЈКП „Зеленило – Београд“, као и члану Већа ГО Звездара Милошу Стојилковићу.

 

Владан Јеремић је рекао да је више од 3500 стамбених заједница регистровано на територији ГО Звездара, по чему је наша општина најуспешнија у Београду, а ови састанци са управницима стамбених заједница се организују како би, захваљујући посредовању Општине, грађани, преко својих управника стамбених зајеница, имали ближи контакт са секретаријатима и градским јавним и јавно-комуналним предузећима и брже добијали одговоре на иницијативе, предлоге и питања која имају.

„Градска општина Звездара пример је добре праксе сарадње и непосредне комуникације са управницима стамбених заједница. До сада је са управницима звездарских стамбених заједница организован већи број оваквих састанака на којима су управници имали прилику да разговарају са представницима ГО Звездара и Града Београда, што је као резултат имало решавање већег броја проблема и прихватање сугестија грађана”-рекао је Владан Јеремић и истакао да ће организовање оваквих састанака бити настављено.

 

Наредни овакав састанак биће одржан у Општини Звездара у четвртак, 2.3. у 18 сати, а на њему ће са управницима стамбених заједница, поред Владана Јеремића, разговарати и градски секретар за саобраћај Никола Татовић, директор ЈП „Путеви Београд” Александар Милентијевић и директор ЈП „Градско стамбено” Александар Јакшић.