Нови састанак са управницима звездарских стамбених заједница одржан је у Месној заједници „Војвода Мишић”. Састанку су присуствовали председник ГО Звездара Владан Јеремић са сарадницима, и представници Јавних комуналних предузећа и градских секретаријата.

 

Владан Јеремић је поздравио присутне и рекао да Градска општина Звездара и у новој години наставља са добром праксом организације састанака са управницима стамбених заједница са Звездаре. Он је додао да је захваљујући овим сусретима велики број комуналних проблема на општини решен, а то је посебно важно када се зна да је Звездара општина са највећим бројем регистрованих стамбених заједница и општина која једина организује овакве састанке.

 

Састанак, коме је присуствовао велики број управника стамбених заједница из овога дела Звездаре, одржан је у конструктивној атмосфери, а разговарано је о животним темама као што су питања у вези са функционисањем стамбених заједница, оне које су везане за зеленило, чистоћу, итд.

 

Они су захвалили председнику општине на одржавању оваквих састанака и истакли да им ови састанци пуно значе, јер им омогућавају да на најбржи начин добију одговоре на своја питања и реше проблеме.