Настављајући сарадњу са „Театром Вук“ у реализацији новогодишњег програма на „Тргу бајки”, Волонтерски сервис Звездаре је реализовао другу креативну радионицу за најмлађе Звездарце.

 

Уз помоћ вештих волонтерки Јасмине, Сунчице, Сање, Вере и Весне, у Мултимедијалној сали у згради „Театра Вук“, малишани из вртића „Андријана”, али и они у пратњи мама и тата, израђивали су новогодишње украсе, декорацију, поклоне и честитке. Направљено је много честитики, новогодишњих украса и цртежа са празничним и зимским мотивима. Све што су направили малишани су понели као поклон организатора овог новогодишњег програма и Градске општине Звездара, који су обезбедили материјал за рад.

 

Циљ радионице је да развије машту и вештине и подсети нас да су празници прилика да будемо радосни, да се дружимо и сетимо свих оних који заслужују да их у празничним данима дарујемо и обрадујемо ситницама које смо сами направили. Направљено је много украса и поклона које су малишани понели за маме, тате, бате и секе, а заједно су направили много шарених плетеница од креп папира које ће ових дана украшавати њихов вртић.

 

Улаз на обе радионице био је слободан а радионице бесплатне.