Друга „Креативна радионица за велике и мале“ Волонтерског сервиса Звездаре, у оквиру програма „Трга бајки”, протекла је у креативној атмосфери,игру и дружење.

Малишани су са бакама и васпитачима, уз разговор зашто су нам важни празници и даривање, уз помоћ волонтерки Марије и Гордане, израђивали новогодишње поклоне, декорацију и честитке и бојили цртеже са празничним мотивима.

Поред организованог доласка групе из  Вртића „Адријана”, малишани су дошли на радионицу у пратњи мама и бака. Све што су направили, малишани су понели као успомену и поклон са „Трга бајки”.

Настављајући сарадњу са установом културе „Театар Вук“ у реализацији новогодишњег програма на „Тргу бајки”, Волонтерски сервис Звездаре, реализовао је током децембра две радионице у фоајеу на првом спрату испред Сцене „Култ”. Организатори новогодишњег програма „Трг бајки” и Градска општина Звездара обезбедили су материјал за рад.

Циљ радионица је да развије нашу машту и креативне вештине, али и да нас подсети да су празници прилика да будемо радосни, да се дружимо и сетимо свих оних који заслужују да их у празничним данима дарујемо и обрадујемо ситницама које смо сами направили.

Радионице су реализоване у складу са актуелним епидемиолошким мерама.