Удружење „Завичај” је у препуној сали Градске општине Звездара одржало шесту по реду Скупштину Удружења која је била редовна, изборна и свечана, јер је овом Скупштином обележена десетогодишњица рада. Присутне су поздравили председник ГО Звездара Владан Јеремић, Миле Боснић у име Удружења Крајишника Србије, Драгомир Лалић у име Удружења Отаџбински покрет из Новог Сада, Милан Жунић председник Координације Удружења избеглих и расељених у Републици Србији и Драгана Вујасиновиц председница Удружења ДАХ.

 

Скупу су поред делегата Скупштине Удружења присуствовали и директор ЈП. Пошта Србије господин Зоран Ђорђевић. председница СО Гроцка Весна Дамјановић и помоћник председника ГО Гроцка Раде Иветић, као и многобројна братска удружења.

 

На Скупштини је за председника Удружења поново изабран Ненад Абрамовић, а за председника Скупштине Удружења Дејан Лазић. Скуп је благословио отац Јован из Храма Св. Пантелејмона из Мирјева, а Удружење поштовалаца лика и дела благопочившог Патријарха Павла уручило је и пригодан поклон Удружењу „Завичај” као знак добре сарадње и захвалности за постигнуте резултате.

 

У музичком делу наступиле су мушка и женска певачка група Културне заједнице Крајине,а на крају догађаја су уручена признања оснивачима Удружења и појединцима који су ових 10 година дали немерљив допринос у раду Удружења.