Волонтерски сервис Звездаре је наставио да организује програм  радионица „Распуст у Волонтерском“, у просторијама Сервиса, настојећи да младима основношколског и средњошколског узраста, који распуст проводе у Београду, помогне да летње дане искористе на најбољи начин.

 

У првом делу програма одржана је креативна радионица сликања, на којој су полазници научили да израђују и осликавају маске у „маше“ техници са мотивима по избору, коју је реализовала радионичарка волонтерка Мирјана Дамњановић, а у другом делу програма је одржан квиз „Мозгалица“, који су водили волонтери Волонтерског сервиса Звездаре.

 

Наредна радионица у циклусу „Распуст у Волонтерском” заказана је за четвртак, 17. август, када ће од 10 до 11,50 часова Креативну радионицу сликања водити радионичарка волонтерка Јелена Митровић, академска сликарка. Након тога, од 12 до 12,50 часова, биће одржан квиз „Мозгалица“ који ће водити волонтери Волонтерског сервиса Звездаре.

 

Позивају се млади да се пријаве за ову радионицу која ће бити реализована 17. августа. Предвиђено је да у групи  буде до 12 полазника који треба да се пријаве на имеил адресу: volonterski.servis@zvezdara.org.rs. У меилу обавезно треба навести: име и презиме кандидата, датум рођења и контакт телефон.

 

Поред учења и забаве, предвиђено је да млади полазници у Волонтерском сервису проведу време у дружењу и међусобном упознавању.

 

Све радионице су бесплатне, а неопходан материјал је обезбедила Градска општина Звездара.