Градска општина Звездара, у сарадњи са ЈКП „Градске пијаце“, организовала је акцију доделе пакета воћа, сокова и воде Дому здравља Звездара како би изразили подршку медицинским радницима који већ 11 месеци улажу надљудске напоре у борби против вируса.

Тим поводом, председник ГО Звездара Владан Јеремић и извршни директор ЈКП „Градске пијаце“ Предраг Јеремић са сарадницима посетили су Дом здравља Звездара и медицинским радницима који су ангажовани на вакцинацији против Ковида 19  уручили јабуке, крушке, банане, сокове и воду како би се на један симболичан начин захвалили на њиховом пожртвованом раду.

„Ова акција је мали знак пажње и захвалност медицинским радницима за предан и посвећен херојски рад“, рекао је председник ГО Звездара Владан Јеремић уручујући пакете помоћи директорки Дома здравља Драгани Трифуновић Балановић. Он је истакао да је ово наставак успешне сарадње јер је Општина своје ресурсе ставила на располагање како би се вакцинација што успешније одвијала, пре свега Кол центар који служи за информисање суграђана о вакцинацији али и своја возила којима се на вакцинацију превозе теже покретни Звездарци.

Акцији доделе пакета помоћи здравственим радницима присуствовали су и заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић, чланови општинског Већа Гордана Мишев и Душан Игњатовић и помоћник председника ГО Звездара примаријус Славољуб Николић.