Градска општина Звездара је и ове године обрадовала своје малишане којима су данас на тргу испред Општине, уз занимљив програм који је привукао велики број најмлађих посетилаца и њихових родитеља, уручени новогодишњи пакетићи. Овом приликом пакетиће су добила деца која не иду у вртиће, а чије је пребивалиште на Звездари, док су сва деца која иду у државне и акредитоване приватне вртиће, пакетиће добила од својих васпитача, а пакетићима су обрадована и деца из осетљивих категорија, као и деца избеглих и интерно расељених лица.

Програму у коме су, поред поделе пакетића, најмлађи имали прилику да уживају у триковима познатог мађионичара Болета Бркљача и у представи „Цврчак и мрав чекају Деда Мраза” у којој је наступила и глумица са Звездаре Светлана Сретеновић, присуствовали су председник и заменик председника Градске општине Звездара Владан Јеремић и Драгана Ђурић са представницима руководства Општине.

У име Општине Звездара присутне је поздравио Владан Јеремић који је свим малишанима пожелео успешан, леп, пријатан и сладак улазак у Нову годину.

„Искористио бих прилику да пожелим свима добро здравље, осмех на лицу и да нам 2022. година буде још успешнија него што је ова иза нас” – рекао је Владан Јеремић.

Владан Јеремић је поводом поделе новогодишњих пакетића рекао и да је посебно поносан на чињеницу да је ГО Звездара за Нову 2022. годину средствима из буџета Општине набавила и поделила слатке пакетиће за скоро 12.000 малишана, што је до сада највећи број.

„Највећи број пакетића добили су малишани који похађају вртиће ПУ „Звездара” и приватне вртиће на територији наше општине. Обезбедили смо и пакетиће за децу из осетљивих категорија, за децу интерно расељених лица, и другу децу која су рођена у периоду од 1.3.2015. закључно са 17.12.2021. године. Данас је на платоу испред ГО Звездара подељено 1.300 пакетића за све малишане који не похађају ни државне ни привате вртиће, њихови родитељи су могли у предходне две недеље да се пријаве и уз добијене ваучере преузиму пакетиће, наравно потрудили смо се да уз доделу пакетића приредимо пригодан програм и побринемо се за лепу атмосферу”-рекао је Јеремић.

Јеремић је рекао и да му причињава задовољство увек када се реализују програми за децу и да је јако поносан што ће ГО Звездара у 2022. години почети да даје беби пакете за све новорођене бебе са пребивалиштем на Звездари.