Малишани који су на болничком лечењу у дечјој болници „Др Олга Поповић Дедијер“ и ове године ће добити новогодишње пакетиће од Општине Звездара. Осамдесет пакетића испоручено је данас Дечјој болници која се налази у саставу КБЦ Звездара. Уручењу је присуствовао председник Градске општине Звездара Владан Јеремић са сарадницима.

Уручујући поклоне намењене деци која ће новогодишње и божићне празнике провести у болници, Јеремић је рекао да је циљ да се деци барем мало олакша боравак у болници и улепшају празници.

„ У суботу, 25. децембра на платоу испред Оштине биће организована подела пакетића за децу са Звездаре која не иду у вртиће док ће малишани који иду у обданиште, пакетиће добити од својих васпитача. Већи део наших активности у овој години је био усмерен ка најмлађима а планови за 2022. годину обухватају и нове активности којима ћемо пожелети добродошлицу тек рођеним Звездарцима а у плану је изградња нових дечјих игралишта и вртића“, истакао је Јеремић.

Захваљујући се на поклону, прим.др. Војислав Лекић истакао је дугогодишњу добру сарадњу КБЦ Звездара са Општином и нагласио да поред тога што традиционално дарује малишане који су болесни, Општина је увек ту као подршка раду ове здравствене установе. У том смислу недавно се разговарало о начину на који би Општина Звездара могла да помогне рад дечје болнице Др Олга Поповић Дедијер у наредном периоду.