Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је данас у Општини, поводом редовне годишње Скупштине Удружења ветерана посебних јединица полиције МУП Републике Србије, примио представнике Удружења – председника Управног одбора УВПЈП Далибора Королију и делегата Скупштине УВПЈП Зорана Томића.

 

Владан Јеремић је истакао да је поносан на то што се седиште Удружења налази на Звездари и што окупља припаднике посебних јединица полиције МУП РС којима су безбедност и слобода грађана на првом месту.

„Градска општина Звездара цени допринос који сте дали током свог активног рада у служби на заштити и безбедности грађана и сматра да је ваш допринос у том смислу дугорочан и да се ефекти вашег преданог и квалитетног односа према послу и даље осећају. Радујемо се и нашем наставку сарадње у годинама које долазе”-рекао је Јеремић и истакао да ће Општина пружити подршку и помоћи рад Удружења.

 

Далибор Королија је председнику ГО Звездара Владану Јеремићу уручио Монографију посебних јединица полиције са посветом руководства и оснивача, првог команданта, генерал потпуковника Обрада Стевановића, истакавши да се нада да ће сарадња са Општином дати добре резултате.