У Златиборској улици у Малом Мокром Лугу отворено је новоизграђено дечје игралиште које су данас обишли председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, руководство Општине и одборници у Скупштини Градске општине Звездара.

Јеремић је овом приликом рекао да је ово наставак политике коју општина Звездара води већ годинама уназад у смислу стварања простора за игру најмлађих. Он је најавио да ће ускоро почети изградња дечјег игралишта иза здравствене амбуланте у улици Николе Груловића у Великом Мокром Лугу.

„Ово игралиште у Златиборској је јубиларно тридесето које смо у протекле 4 године изградили или реновирали на Звездари, највише уз подршку Града Београда али и из донација друштвено одговорних компанија и средствима из буџета Општине“, нагласио је Јеремић.

Игралиште је опремљено реквизитима за игру најмлађих, гуменом подлогом која их штити од повреда при паду и ограђено ради њихове веће безбедности.

Председник ГО Звездара Владан Јеремић обишао је данас и радове на уређењу Петог паркића и рекао да је задовољан динамиком и додао да ће бити испоштован рок за завршетак радова у овом звездарском парку који је планиран за крај септембра.