Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је данас, са сарадницима, у Општини уручио првих 160 пакета добродошлице за бебе које су рођене од 1. јануара 2022. године, а које имају пребивалиште на територији општине Звездара.

 

Владан Јеремић је поздравио присутне родитеље звездарских беба и рекао да је ово прва година да Градска општина Звездара поклања пакете добродошлице звездарским бебама и је данашња подела пакета прва, а да ће их до краја године бити још како би све бебе које су рођене ове године, а имају пребивалиште на Звездари, добиле свој пакет добродошлице.

„Са жељом да помогнемо родитељима беба рођених од почетка 2022. године по први пут реализујемо ову акцију и надамо се да ће до краја године на Звездари бити још много беба које ће добити своје пакете добродошлице.

Градска општина Звездара је једна од ретких општина у земљи која има позитиван природни прираштај, што је јако важно, па смо са жељом да помогнемо родитељима организовали ову акцију, као и „Школу родитељства” која је управо завршена”-рекао је Владан Јеремић пожелевши звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље и позвавши родитеље нових беба са Звездаре да се за беби пакете добродошлице, који су једнообразни; и даље пријављују преко сајта Општине Звездара.

 

Присутни родитељи су захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.

 

За набавку беби пакета добродошлице у буџету Градске општине Звездара је за 2022. годину опредељено укупно 3.000.000,00 динара, а пријављивање се може извршити преко сајта ГО Звездара на страни https://zvezdara.rs/76608-2/ .