Градска општина Звездара и ове године жели да обрадује своје најмлађе становнике пакетићима за празнике. Пакетиће ће добити сва деца узраста до поласка у школу која иду у државне и приватне вртиће, али и она деца која не иду у вртиће, као и малишани који су у систему социјалне заштите a имају пребивалиште на Звездари.

Подели пакетића за децу која не иду у звездарске вртиће која је организована у Општини Звездара присуствовао је и председник ГО Звездара Владан Јеремић који је рекао да Општина  поделом пакетића најмлађим Звездарцима жели да им улепша новогодишње и божићне празнике и да им пожели све најлепше.

„У питању је 9000 слатких пакетића које је Општина наменила за своје најмлађе становнике, од којих ће око 700 бити подељено у Општини према списковима пријављених, а остали пакетићи ће бити подељени у вртићима, како државним, тако и приватним на територији општине. Родитељи малишана који иду у вртиће моћи ће пакетиће да преузму у вртићима 11, 12. и 13. јануара 2021. године. Пакетиће ће добити и малишани који су у систему социјалне заштите, а имају пребивалиште на Звездари”- рекао је Владан Јеремић.

Подела пакетића је обављена из придржавање свих мера прописаних за сузбијање епидемије изазване вирусом  ковид19.