У препуној сали Градске општина Звездара организована је подела пензионерских картица.

 

Присутне је поздравио председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, који се захвалио свим присутним звездарским пензионерима на чињеници да су они деценијама уназад градили и стварали нашу општину.

 

“Пензионерске картице које вам данас уручујемо представљају знак захвалности државе за све што сте чинили. Желим Вам да дуго година у здрављу користите бенефите које вам омогућава  пројекат пензионерске картица.

 

У име Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање присутним пензионерима се обратила Јелица Тимотијевић, директорка Сектора за односе са јавношћу, која је том приликом истакла да је ово прва подела картица на овакав начин, нагласивши посебно значај коришћења картица.

 

Прву пензионерску картицу председник ГО Звездара Владан Јеремић свечано је уручио пензионерки Драгани Рајић, пожеливши јој да дуго година и на прави начин користи картицу.

 

Рајићева се захвалила Владану Јеремићу и Републичком фонду за пензијско и инвалидско осигурање истакавши да ће јој ова картица пуно значити, у смислу свих погодности које нуди.

Иначе, пензионерске картице почеће да се користе од 1.октобра, а како су напоменули у Фонду ПИО- до сада је више од 400 предузећа потписало уговоре са Фондом пензијско инвалидског осигурања, а још толико је у припреми.