Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је обишао започете радове који се изводе на реконструкцији улице Буљубашине воде у Великом Мокром Лугу.

 

Владан Јеремић је рекао да су поред радова на реконструкцији улица Светог Николе и Заграђе, који се изводе у сарадњи са ЈП „Путеви Београда”, почели и радови у улици Буљубашине воде који се, како је најавио, реализују захваљујући Протоколу који Град Београд има са ЈП „Путеви Србије”.

„Захваљујући овом Протоколу, на Звездари ће дванаест улица, након реконструкције, добити нови асфалт. Радови су почели у улици Буљубашине воде, за неколико дана ће почети у улици Билце, такође у Великом Мокром Лугу, а онда ће се радити у улици Црвене звезде у Малом Мокром Лугу и другим звездарским улицама.

Завршетком асфалтирања у овим улицама саобраћајна инфраструктура на Звездари ће бити додатно унапређена, а становницима ових делова општине ће квалитет живота ће бити побољшан”-рекао је Владан Јеремић и истакао да ће Градска општина Звездара наставити да унапређује саобраћајну инфраструктуру на општини и убудуће.