Под покровитељством Градске општине Звездара а у оквиру Фестивала културе младих Звездаријада 2023/2024. године ускоро почиње реализација програма Музичког стваралаштва. Планирано је да радионице трају од 14. марта до 15. маја  и да се одржавају у просторијама Hypnopolisa, у Милана Ракића 23 и у Шестој београдској гимназији.

 

Заинтересовани могу да се пријаве путем електронске поште на hypnopolis@gmail.com или пријавом у Hypnopolisu на адреси: Милана Ракића 23 до 14.3.2024. године.

 

Музичко стваралаштво чиниће радионице певања и јавног наступа, као и компоновања и продукције, које ће организовати продуцентска кућа Hypnopolis. Радионице ће се одржавати у периоду средина марта – средина маја, углавном једном, некад и двапут недељно, уторком и четвртком у вечерњим терминима. Програм је креирао Бранислав Јевић, продуцент, у сарадњи са нашим познатим композитором Душаном Дудом Безухом, који ће учествовати у свим процесима и водити радионице компоновања, аранжирања и продукције, и у сарадњи са Бојаном Јанковић, која ће водити радионице певања и сценског наступа. Радионице певања и јавног наступа имаће и своје финале Први глас Звездаре.

 

Намера је да овај традиционални Фестивал и радионице буду забавни и едукативни, да ученици који буду учествовали у програму понесу са њега лепе успомене, али и науче вештине којима ће се убудуће моћи служити, професионално или у оквиру хобија, негујући љубав према култури, музици, певању.

 

У прилогу је формулар за пријаву.