Подела ауто седишта за децу биће одржана у недељу, 29.маја од 9 до 12 сати у Великој сали, на првом спрату, Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77.

 

Присутне ће поздравити председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, а подели ће, поред руководства Општине , присуствиовати и представници Секретаријата за саобраћај и Агенције за безбедност саобраћаја који ће присутне упознати са начином коришћења ауто седишта за децу.

 

„Конкурс за ауто седишта је и овога пута, као и претходних година, наишао на велико интересовање грађана тако да смо одлучили  да  издвојимо средства из свог буџета за 280 седишта, док ће, због великог интересовања, још 60 бити донација Агенције за безбедност саобраћаја, па ћемо укупно поделити 340 ауто седишта за децу. На тај начин желимо да допринесемо повећању безбедности најмлађих у саобраћају”-рекао је председник ГО Звездара Владан Јеремић.

 

Молимо родитеље, који су испунили услове Конкурса и који долазе да преузму ауто седиште за децу, да понесу личну карту која је очитана за пријаву на Јавни позив, како би поступак протекао брзо и на обострано задовољство.