Настављајући у јануару месецу активности празничних даривања,у холу Градске општине Звездара, организована је подела новогодишњих пакетића за децу и младе са инвалидитетом са Звездаре.

Представнике удружења грађана са Звездаре који годинама брину о суграђанима са неком врстом инвалидитета-Удружења родитеља МНРО Звездаре, Удружења „Наша кућа“ , Удружења инвалида Београда, Друштва за спорт и рекреацију инвалида Звездаре и Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, поздравио је Владан Јеремић, председник Градске општине Звездара. Председник се захвалио удружењима на вишегодишњим активностима, раду и настојањима да овим суграђанима свакодневни живот учине хуманијим и садржајнијим, пожелео успешну годину и сарадњу у најбољем интересу ових суграђана и њихових породица.

Поред председника Јеремића, подели су присуствовали и његови сарадници, Драгана Ђурић, заменица председника и чланови Већа Гордана Мишев, Виолета Филип и Душан Игњатовић. Захваљујући се на пакетићима и пажњи, Јагода Планојевић, председница Друштва за спорт и рекреацију инвалида Звездаре, нагласила је да су подршка и сарадња Општине важни за њихов рад и да се нада да ће тако бити и у наредном периоду. Због епидемиолошких разлога, седамдесетак пакетића које су у згради Општине преузели представници удружења грађана, деци и младима ће бити прослеђени наредних дана кућне адресе.

Подела пакетића је реализована у складу са актуелним епидемиолошким мерама.