У Великој сали Градске општине Звездара, данас је уручено још 180 пакета добродошлице родитељима звездарских беба рођених 2022. године. Поред родитеља, на малу свечаност, седму по реду, дошли су и понеки бака и дека, али и најмлађи Звездарци којима су поклони намењени.

 

Поклоне за најмлађе Звездарце је ручио председник ГО Звездара Владан Јеремић, са сарадницима, који је, честитајући родитељима, бакама и декама придошлице у њихове породице, рекао да је ово наставак акције која је први пут почела да се реализује претходне године и која ће бити настављена током ове, а чији је циљ да се најмлађим Звездарцима пожели добродошлица, а њиховим породицама мало помогне у периоду када су добиле новог члана.

„Према подацима најновијег Пописа становништва општина Звездара има највише нових становника, а посебно је важно истаћи да има позитиван природни прираштај због великог броја беба које се рађају на Звездари. Због тога смо, поред свих других активности које су намењене најмлађим становницима општине организовали и ову која је можда најлепша од свих. Поред поделе пакета за бебе, Општина дарује децу новогодишњим пакетићима, поклонима за полазак у први разред основне школе, организује позоришни фестивал „Позориште Звездариште”, награђује ученике генерације звездарских школа, и организује низ догађаја којима је циљ да покажемо деци и младима да смо на њих поносни”-рекао је Јеремић и позвао родитеље да се, по расписивању јавног позива за ауто седишта за децу, пријаве на исти.

 

Поред пакета добродошлице, који су једнообразни и чија је вредност 5.000 динара, родитељи звездарских беба добили су и комплет од 3 књиге за правилно информисањe о раном развоју деце и одговорном родитељству.

 

Са жељом да пружи подршку и додатно улепша долазак на свет најмлађих Звездараца, Градска општина Звездара свим бебама рођеним од 1. јануара 2022. године дарује поклоне добродошлице – пакете за бебе. Општина позива све родитеље/старатеље деце која су рођена од 1.јануара ове године и која имају пријаву пребивалишта/боравишта на територији Градске општине Звездара да искористе ово право и поднесу пријаву за поклон пакет за бебу.

 

 

Пријавни формулар можете прузети ОВДЕ.

Пријава се подноси електронски на ОВОМ ЛИНКУ или подношењем пријаве са наведеним доказима на писарницу Градске општине Звездаре, Булевар краља Александра 77. Додатне информације од 7:30 до 15:30 часова на број телефона 3405 958.

Уколико немате goоglе налог, можете попуњену и скенирану пријаву кao и тражена документа (скенирана Потврда о извршеној пријави пребивалишта детета и скениран Извод из матичне књиге рођених детета), као доказе, да доставите електонским путем на e-mail адресу: bebipaketi@zvezdara.org.rs .