Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић угостио је у Општини спортског директора ФК „Балкан” из Миријева Ненада Младеновића и са њим је разговарао о могућностима подршке клубу од стране Општине. У разговору је учествовао и члан општинског Већа Мирослав Лазић.

 

Младеновић је, иначе, некадашњи фудбалски репрезентативац и члан шампионске генерације ФК „Обилић”, који је имао завидну каријеру у иностранству. Тренутно је посебно задужен за рад Омладинске школе популарних „Шумара“.

 

Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је истакао да су ове године у буџету Општине обезбеђена значајна средства која ће бити уложена за подршку спортским клубовма, у пројекте, као и у програме из области школског спорта.

„Наша идеја је да се успостави комуникација и сарадња са свим спортским клубовима на територији општине Звездара како би им пружали подршку у остваривању квалитетније сарадње са матичним савезима, а исто тако желимо да подстакнемо ученике звездарских школа да се што више баве спортом како би одрастали на здрав начин”-рекао је Јеремић.