ОПШТИНА
ЗВЕЗДАРА

У служби грађана

Почетна » Политика приватности

Политика приватности

Које личне податке скупљамо и зашто?

 

Прикупљају се следећи подаци: ИП адреса, корисничко име, датум и време приступа, техничке информације преузете са веб портала, претраживач који посетилац корсити и приступни УРЛ. Подаци се привремено чувају на нашем серверу, анонимно и у складу са важећим законским прописима и користе се искључиво за интерне потребе  у циљу побољшања квалитета садржаја интернет презентације, функционалности и дизајна.

Лични подаци (име, адреса, телефонски број или е-маил адреса) се не прикупљају, осим уколико те податке добровољно не ставите на располагање (Пријава проблема, Питајте председника или путем неке друге форме на сајту…). Пренос личних података трећим странама није могућ.

 

Интернет сајтови треће стране


Веб странице могу садржати линкове или референце ка другим њеб страницама. ГО Звездара нема контролу над овим њеб страницама. ГО Звездара Политика приватности се не односи на ове веб странице. ГО Звездара није одговорна за политику приватности ових веб страница.

 

Употреба колачића (енгл. Cookies)

 

Овај сајт користи колачиће, односно, незнатну количину информација коју ГО Звеуздара шаље Вашем рачунару. Пре слања колачића, неопходно је да добијемо Ваш пристанак те Вас због тога обавештавамо о значају колачића за Ваше корисничко искуство.

Колачићи (енг. Cookies) представљају врсту информација која се шаље Вашем рачунару од стране интернет странице коју сте посетили. Да би странице могле да шаљу те информације Вашем рачунару, оне претходно чувају податке о коришћењу дате веб странице. Најчешће информације које колачићи чувају, а тичу се Вас, како корисника, јесу језик на ком претражујете услуге и ИП адреса. Управо због ових колачића, следећи пут кад отворите исту веб страницу, приказаће се садржај који је прилагођен Вашим потребама.

Не постоји могућност да колачићи приступе датотекама на Вашем рачунару, Вашој е-маил адреси, имену или било чему другом, уколико Ви нисте сами пружили те информације.

У сваком моменту можете променити опције које се тичу колачића. У Вашем интернет претраживачу можете изабрати опције да ли желите да претраживач чува колачиће или не, као и да избришете претходно сачуване колачиће при затварању интернет претаживача.

Уколико се не слажете са условима коришћења колачића, односно, уколико не притиснете дугме “Прихватам” приликом посете нашем веб-сајту, неке од функција интернета страница ће вероватно имати потешкоће са радом те неће вршити перформансе онако како сте очекивали. Ово само значи да ћете моћи да прегледате странице али да постоји могућност са одређене опције неће бити доступне.