Заинтересовани пољопривредни призвођачи сваког уторка од 8 до 15 сати, у Градској општини Звездара, могу добити помоћ стручних лица из Пољопривредне саветодавне и стручне службе Београд д.о.о. у вези са пријављивањем на Е-аграр. Пољопривредна саветодавна и стручна служба Београд д.о.о, због велике заинтересованости пољопривредних произвођача указала  је потребу да Градска општина Звездара организује ову врсту помоћи.

 

„Захваљујући сарадњи Градске општине Звездара и Пољопривредне саветодавне и стручне службе Београд заинтересовани пољопривредни произвођачи сада једном недељно могу у Општини добити стручну помоћ при пријави на Е-аграр. У случају веће заинтересованости пољопривредних произвођача за ово питање, постоји могућност да се поред постојећег, одреди још један термин у току седмице у коме ће стручна лица Пољопривредне саветодавне и стручне службе Београд д.о.о. заинтересованима помагати да се пријаве на Е-аграр”-рекао је  Члан Већа ГО Звездара Михајло Мазић и захвалио се Пољопривредној саветодавној и стручној служби Београд на досадашњој сарадњи.

 

Пољопривредни произвођачи правовремене информације важне за регистрована пољопривредна газдинства могу наћи на https://uap.gov.rs/pitanja-i-odgovori/registracija-poljoprivrednog-gazdinstva/.