Након успешно реализованог пројекта EntrepreYouth који је одржан у просторијама Волонтерског сервиса Звездаре у периоду од 14. јула до 18. августа 2021. године, Међународно удружење студената економије и менаџмента – AIESEC Локални Комитет Метрополитан обратило се председнику Градске општине Звездара Владану Јеремићу са предлогом наставка сарадње.

Данас је одржан састанак коме су присуствовали председник Владан Јеремић, члан Већа Мирослав Лазић, начелница Одељења за друштвене делатности Весна Петровић Урошевић и шефица Одсека за социјалну заштиту Радмила Урошевић, у име Градске општине Звездара и Јована Видаковић, председница AIESEC канцеларије, Вук Илић, потпредседник за развој пословања и Маша Урошевић, потпредседница за одлазеће праксе, у име удружења AIESEC Метрополитан.

Након садржајног разговора о даљој сарадњи у области волонтирања које већ спроводи Волонтерски сервис Звездаре и могућностима сарадње и подршке у области програма за младе на Звездари и реализације различитих програма едукације и пројеката усмерених за оснаживање положаја младих, потписан је Споразум о сарадњи између Градске општине Звездара и AIESEC Локалног Комитета Метрополитан.

Градска општина Звездара на овај начин наставља праксу успостављања и развијања  сарадње са социјалним партнерима на локалном нивоу, а у циљу бољег сагледавања потреба и унапређења квалитета живота свих грађана на својој територији.