Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и председник Удружења особа са инвалидитетом Београд Гордана Пушара потписали су, у Општини, Споразум о сарадњи ГО Звездара и Удружења. Догађају је присуствовала Драгана Ђурић, заменик председника ГО Звездара.

 

Владан Јеремић је рекао да овај Споразум представља добру основу за наставак дугогодишње успешне сарадње Општине и Удружења у циљу заједничке реализације програма и пројеката намењених особама са инвалидитетом.

„Поносни смо због потписивања овог Споразума, као и на досадашњу дугогодишњу успешну сарадњу са Удружењем ОСИ Београд и реализацију великог броја програма намењених особама са инвалидитетом. Градска општина Звездара пуно пажње поклања питањима која се тичу особа са инвалидитетом и побољшању њиховог положаја у друштву, па је пре више година основала Канцеларију за помоћ особама са инвалидитетом. Потписивање овог Споразума даје могућност да у наредном периоду заједнички радимо на реализацији нових програма намењених особама са инвалидитетом”-рекао је Јеремић.

 

Гордана Пушара је захвалила Владану Јеремићу и Општини на досадашњој сарадњи и истакла да се нада да ће будућа сарадња бити успешна.

„Са Општином Звездаром смо до сада, током више година, реализовали бројне програме намењене особама са инвалидитетом, као и инклузивне. Удружење особа са инвалидитетом Београд ове године обележава 10 година рада, а потписивање овог Споразума потврђује да је тај рад био успешан и даје могућност да у наредном периоду буде реализован велики број нових заједничких програма”-рекла је Пушара.